V kampani Kauflandu Puky pomáhají můžete podpořit prostějovské malé hokejisty

V kampani Kauflandu Puky pomáhají můžete podpořit prostějovské malé hokejisty
Foto kaufland.cz

Český hokej v regionech dostane letos na podzim podporu navíc. Kampaň Puky pomáhají, kterou připravila společnost Kaufland ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje a automobilkou Škoda Auto, rozdělí mezi více než 80 lokálních klubů po celé ČR ceny za 10 milionů korun. Kromě peněz na mzdy trenérů mládeže či vybavení pro malé hokejisty ale kluby získají ještě jeden cenný bonus – pozornost zákazníků prodejen Kaufland, kteří budou o podpoře pro kluby hlasovat. O možnosti hrát hokej v blízkosti svého bydliště nebo na něj dát svoje děti, se tak dozví i lidé z řad nehokejové veřejnosti.

Start nové sezony letos klubům po celé České republice zpestří nová soutěž, ve které se utkají o ceny za 10 milionů korun. Na rozdíl od běžných sportovních soubojů se ale tato klání odehrávají především v prodejnách řetězce Kaufland. Právě tam zákazníci v rámci kampaně Puky pomáhají rozhodují o tom, které ze 155 zúčastněných klubů získají roční příspěvek 120 000 korun na mzdu trenéra mládeže, kam poputuje nové vybavení, dresy a výživa pro mládežnickou kategorii a kdo si vybojuje účast na třech republikových turnajích pro nejmenší.

Kampaň Puky pomáhají, kterou Kaufland připravil ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje a automobilkou Škoda Auto, se koná od 13. září do 24. října. Zákazníci ve všech prodejnách Kaufland v tomto období při každém nákupu za 300 korun obdrží jeden puk, který mohou vhodit do tubusů za pokladnami a hlasovat tak pro vybraný klub v daném regionu. Pro účely kampaně bude Česká republika rozdělena do 27 soutěžních oblastí. V každé z nich se o přízeň zákazníků utká 4-6 klubů.

Vítězný klub v každém z 27 soutěžních regionů obdrží nové dresy, roční příspěvek na mzdu trenéra mládeže ve výši 120 000 korun a kvalifikační vstupenku na jeden ze tří republikových dvoudenních turnajů s ubytováním včetně přednášek pro děti, rodiče a trenéry. Zkrátka ale nepřijde ani klub s druhým největším počtem hlasů. Ten získá poukaz na hokejové vybavení pro mládežnické kategorie v hodnotě 50 000 korun. Třetí klub v pořadí pak obdrží poukázky na nákup výživy v obchodech Kaufland v hodnotě 25 000 korun. Na nějakou z cen tak dosáhne více než polovina všech zapojených klubů. (ber)

Poslat nový komentář