Nezapomeňte. Festival dobrého jídla začne už zítra!

Nezapomeňte. Festival dobrého jídla začne už zítra!
ilustrační foto Magistrát města Prostějova

Historicky první Festival dobrého jídla se uskuteční 17. – 18. září 2021 v Prostějově. Jedná se o výjimečnou akci, která propojí originální gurmánské pochoutky se zajímavými kulturními zážitky. Během dvou dnů můžete navštívit zapojené restaurace a kavárny v našem městě, kde ochutnáte výborné degustační menu či jednohubky.

„Zároveň před těmito podniky budou vystupovat místní umělci. V těchto restauracích a kavárnách budou k dispozici tištěné brožurky s nabídkou pochoutek včetně doprovodného kulturního programu. Součástí brožurky je i mapa s vyznačením zapojených restaurací a kaváren. Na webu města máme k dispozici brožurku v elektronické podobně, takže bych doporučovala, aby si ji účastníci stáhli například do chytrého telefonu,“ říká náměstkyně primátora Milada Sokolová.  Brožuru ve formátu Pdf si můžete stáhnout na https://www.prostejov.eu/…tml.

„Budeme potěšeni, pokud se společně s námi zapojíte do zcela nového projektu, který má za cíl oživit centrum našeho města a pobavit hned několika způsoby Prostějovany i jeho návštěvníky,“ doplňuje Milada Sokolová. (ber)

Poslat nový komentář