Dnes začíná veletrh STAVOTECH – Moderní dům Olomouc

Dnes začíná veletrh STAVOTECH – Moderní dům Olomouc
ilustrační foto plakát

Tradiční stavební a technický veletrh STAVOTECH – Moderní dům Olomouc se koná už po dvaapadesáté. Navštívit ho můžete od čtvrtka 3. do soboty 5. listopadu 2016 v pavilonu A a přilehlých venkovních plochách olomouckého Výstaviště Flora.

Tento veletrh se za dobu svého trvání vyprofiloval jako největší a nejzajímavější podzimní stavební veletrh na Moravě. Stal se významnou a očekávanou událostí nejen pro odborníky stavebního oboru, ale i pro veřejnost připravující nebo realizující výstavbu, rekonstrukci, renovaci bydlení či rekreační stavby.

Bohatá nabídka více než 150 firem doplněná o řadu doprovodných výstav, konferencí, seminářů a prezentací dělají z akce atraktivní prostor pro načerpání nových informací, myšlenek, nápadů i inspirace.

Nosnou částí celého veletrhu STAVOTECH – Moderní dům a jeho doprovodných akcí je prezentace firem ve výstavní části. Vystavovatelé zde představí širokou nabídku výrobků a služeb snad ze všech odvětví stavebního oboru i interiérového vybavení a nábytku. Podzimní etapa se již tradičně vyznačuje největším zastoupením v oblasti topení a úspor energie – návštěvník zde může srovnat nabídku rozličných druhů kotlů, kamen a dalších forem topení. S topením také souvisí otázka izolací, kterých na veletrhu najdeme celou řadu – od klasických po nejmodernější novinky. Velké zastoupení má také moderní dřevěné stavění a firmy s nabídkou dřevostaveb. (red)

Poslat nový komentář