Veletrh Stavotech Olomouc poradí a inspiruje

Veletrh Stavotech Olomouc poradí a inspiruje
ilustrační foto plakát

Stalo se tradicí, že stavební sezónu na střední Moravě symbolicky startuje stavební a technický veletrh STAVOTECH Olomouc. Téměř 200 vystavovatelů nabídne své výrobky i služby ve dnech 30. března až 1. dubna 2017 v pavilonu A olomouckého Výstaviště Flora a přilehlých venkovních plochách. Návštěvníci i vystavovatelé Stavotechu si již zvykli na moderní technické vybavení a větší komfort rekonstruovaného a rozšířeného pavilonu A s více než 3000m2 výstavní plochy.

Vystavující svým záběrem obsáhnou všechna odvětví stavebního oboru. Nejsilnější zastoupení mají firmy nabízející zdící materiály, střešní krytiny, dřevěná i plastová okna, dveře a parapety, garážová vrata, izolace, domovní čističky odpadních vod. Také na jarní etapě veletrhu je velmi silná oblast vytápění, návštěvníci zde najdou kotle, topná tělesa, podlahové vytápění, alternativní způsoby jsou zastoupeny tepelnými čerpadly, solárními systémy, rekuperací. Ty, kteří uvažují o budoucí podobě svého bydlení, jistě zaujme nabídka realitních kanceláří, finančního poradenství i speciální nabídky rodinných domů od klasických novostaveb po dřevostavby a nízkoenergetické domy.

Neodmyslitelnou součástí veletrhu Stavotech Olomouc je doprovodný program bohatý na zajímavé přednášky k aktuálním tématům z oblasti stavebnictví, vytápění, úspor energií, souvisejících dotačních programů atd. Své si zde najdou odborníci i laická veřejnost. Přímo na veletrhu budou mít návštěvníci možnost uceleně zhodnotit to nejlepší, co bylo v Olomouckém kraji za roky 2015-2016 postaveno. Budou zde poprvé vystaveny prezentační panely všech 45 staveb, které se účastní soutěže „Stavba roku 2016 Olomouckého kraje“, vyhlášené a oceněné Olomouckým krajem. Každý návštěvník veletrhu může navíc získat hodnotnou výhru v návštěvnické soutěži. Vylosování soutěže proběhne v poslední den veletrhu.

Široká nabídka stavebních materiálů a služeb je dnes již samozřejmostí, velká koncentrace odborníků schopných poskytnout kvalifikované informace a radu je stále vzácnou příležitostí. Veletrh Stavotech patří k těm událostem, které by si profesionálové, investoři i individuální stavebníci neměli nechat ujít – navštivte jej ve čtvrtek 30.3. a pátek 31.3. od 9,00 do 18,00 hodin, v sobotu 1.4. od 9,00 do 17,00 hodin. (red)

Poslat nový komentář