Barevný i černobílý svět Martina Snídala

Barevný i černobílý svět Martina Snídala
Martin Snídal se potatil, fotoaparát je jeho věrným průvodcem.

Premiérový víkend v Divadle POINT doprovází svou výstavou fotografií mladý prostějovský talent Martin Snídal. Svou první autorskou výstavu nazval Hledání, v předsálí divadla už se profiluje jako zkušený fotograf.

Svou autorskou výstavu, která je k vidění během představení v divadle Point, nazval Colors and body a je průřezem jeho tvorby. Přes své mládí má za sebou několik autorských i společných výstav jako člen Spolku prostějovských fotografů. Spolu s nimi také předvedl své snímky na poslední výstavě, která se konala v rámci Svazu českých fotografů v Praze.
„Fotografování je můj velký koníček, prakticky všude, kam jdu, mě můj fotoaparát doprovází, všude se dá něco zajímavého zachytit,“ říká Martin. S fotoaparátem si začal pohrávat už jako dítě, protože jeho otec fotograf Ivo Snídal již řadu let patří mezi prostějovskou elitu. Tomu pravému zápalu pro zachycení prchavého okamžiku se věnuje naplno přes pět let a jeho fotoarchiv už obsahuje stovky snímků. V hledáčku fotoaparátu ho zaujme jak krása přírody a krajiny, tak dění na divadle, svět automobilů či krása ženského těla.
(jap)

Poslat nový komentář