MEZI NÁMI 2012 – akce pro všechny na Výstavišti Flora Olomouc

MEZI NÁMI 2012 – akce pro všechny na Výstavišti Flora Olomouc
ilustrační foto

Od čtvrtku 7. do soboty 9. června bude olomoucké výstaviště Flora patřit akci  MEZI NÁMI – letos už ale bez tradičního podtitulu Dny zdravotně postižených. 

Ne, že by se zcela vytratil, určitě ne z obsahu – výstava se neobejde bez oblíbené handicapiády, doprovodného programu, do něhož se zapojí zdraví i handicapovaní – pořadatelé ji ale chtějí rozšířit a proměnit tak v akci pro všechny, zaměřenou na zdravý životní styl, sport, pohyb, relaxaci, lázeňství a wellnes. Na své by si na červnovém výstavišti měli přijít i aktivní senioři.

Výstava, jíž se letos účastní pětapadesát vystavovatelů převážně z Moravy, se bude tentokrát konat v pavilonech G a H. První (G) bude patřit přehlídce pomůcek, potřeb a služeb pro handicapované, stánkům s nabídkou produktů nezbytných pro zdravý životní styl, a také prodejní výstavce výrobků šikovných rukou zdravotně postižených  - z keramiky, dřeva, skla, proutí, textilu.

Pavilon H se během výstavy promění v jakési centrum pohybu a zábavy – s workshopy a tvůrčími dílnami, pódiovými vystoupeními, nabídkou relaxačních a sportovních aktivit pro všechny věkové kategorie, stolními a deskovými hrami. Atrakce pro děti nebudou chybět ani na volné ploše před pavilony a chvíle oddechu si budou moci návštěvníci vychutnávat v bezbariérové kavárně Betreka.

Pořadatelé připravili pro návštěvníky i dva malé bonusy  - v pátek 8. června bezplatný vstup do všech čtyř sbírkových skleníků výstaviště a také netradiční možnost parkování pro všechny potřebné, tedy zejména klienty sociálních ústavů a ZTP přímo v areálu výstaviště - na tzv. Letní scéně u jezírka, v blízkosti výstavních pavilonů G a H.

Vstup na výstavu je ZDARMA, brány výstaviště budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin, poslední den výstavy do 16 hodin.

Více na www.flora-ol.cz

Poslat nový komentář