POMOZTE: Policie hledá muže, který přepadl poštu

POMOZTE: Policie hledá muže, který přepadl poštu
ilustrační foto

Včera odpoledne přepadl neznámý muž poštu v Bedihošti. Policie po pachateli pátrá a žádá veřejnost o pomoc. /POPIS PACHATELE/

Ve středu 11. ledna kolem 16.55 vstoupil dposud neznámý pachatel do pobočky České pošty v Bedihošti, v Prostějovské ulici. Přes sklo přepážky namířil na pokladní pistoli a stručně ji vyzval k výdeji peněz: "Dej!"

Pokladní však zareagovala velmi pohotově. Rychle utekla do technické místnosti pošty, pachatel z místa činu utekl, aniž by něco odcizil. "Po pachateli intenzivně pátráme. Policie žádá o pomoc širokou veřejnost, která by mohla poskytnout jakékoliv informace ke ztotožnění pachatele, aby kontaktovala kteroukoli policejní služebnu nebo se obrátila na bezplatnou linku 158," uvedla Eva Čeplová, tisková mluvčí Policie ČR v Prostějově.

POPIS PACHATELE: Muž, výška kolem 165 cm, sportovní postavy, maskován černou pletenou kuklou s otvory pro oči a ústa, světlá zimní bunda z šusťákového materiálu, podle pohybu a hlasu spíš mladší. Ozbrojen blíže nespecifikovanou pistolí stříbrné barvy (ne revolver).

(red)

Poslat nový komentář