Vnitroblok Bulharská, Okružní a Waitova uzavře investice

Vnitroblok Bulharská, Okružní a Waitova uzavře investice
ilustrační foto

 

Od 16. března 2015 do konce června 2015 bude ve vnitrobloku ulic Bulharská, Okružní a Waitova probíhat investiční akce „ Revitalizace vnitrobloku ulic Bulharská, Okružní a Waitova.“ Revitalizaci vnitrobloku bude provádět firma STRABAG.

Lze očekávat, že v průběhu prací bude muset být omezen jak příjezd, tak i přístup k jednotlivým nemovitostem. „Žádáme Vás tímto o vstřícnost při řešení problémů s přístupem k Vašim nemovitostem. Dále uvádíme, že se budeme snažit při omezení příjezdu i přístupu k jednotlivým nemovitostem dohodnout se se všemi obyvateli v předstihu tak, aby nedocházelo ke zbytečným konfliktním situacím,“ obrací se na obyvatele magistrát. 

"Pokud budete potřebovat jakékoliv bližší informace, bude kontrolovat postup stavebních prací pracovník Magistrátu města Prostějova Ivana Friedrichová,telefon 582 329 375 (volat nejlépe mezi 8,00 až 9,00 hod. ráno). Práce na stavbě bude řídit pan Zdeněk Loutocký telefon 602 707 862 . Dovolte, abych závěrem tohoto oznámení vyslovil přesvědčení, že při vzájemné vstřícnosti proběhnou práce bez větších komplikací", píše na webových stránkách města Antonín Zajíček, vedoucí Odboru rozvoje a investic. (red)

Komentáře

Nebyla by někde vizualizace? Taky bydlím na Waitově ulici a nedovedu si představit, co se bude dít.

To jsem zvěda co Nás obyvatelé čeká bydlím na ulici Waitova a pracovníci Strabag již zaměřili co půjde pryč a jsem rád, že naše ulice se konečně dočká opravy :) Doslova oprava za pět minut dvanáct

 

Poslat nový komentář