Magistrát hledá vedoucího oddělení

Magistrát hledá vedoucího oddělení
Ilustrační foto ber

Tajemnice Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na pozici vedoucího oddělení sociálně právní ochrany dětí na Odboru sociálních věcí Magistrátu města Prostějova.

Podmínkou je vysokoškolské vzdělání v oborech zaměřených na sociální práci dle § 49a) zák. č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí a v souladu s ustanovením dle § 110 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a také praxe v oblasti sociálně-právní ochrany dětí dobu nejméně 3 roků. Výhodou by byla zkouška odborné způsobilosti pro správní činnost na úseku sociálně-právní ochrany dětí a praxe v řídící činnosti.

Termín pro podání přihlášky je do 22. května 2020, předpokládaný nástup od června 2020, případně dle možností vybraného uchazeče.  Bližší informace o pracovním místě podá Marcela Vejmělková, vedoucí odboru sociálních věcí, tel. č. 582 329 550 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Komentáře

Nechcete už toho nechat?Dnes vyvěsím zítra sundám může dělat je retardovaná a stupidní radnice.

Poslat nový komentář