Magistrát hledá referenta. Na oddělení sociálně právní ochrany dětí

Magistrát hledá referenta. Na oddělení sociálně právní ochrany dětí
ilustrační foto ber

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu určitou REFERENT/KA SOCIÁLNÍCH VĚCÍ NA ODDĚLENÍ SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ Odboru sociálních věcí Magistrátu města Prostějova.

Podmínkou pro uchazeče je, mimo jiné, vysokoškolské vzdělání v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci dle § 49 a) zák. č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí a v souladu s ustanovením dle § 110 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, výhodou znalost agendy sociálně-právní ochrany dětí a náhradní rodinné péče.

Termín pro podání přihlášek je do 13. září 2023, včetně. Předpokládaný nástup říjen–listopad 2023, případně podle možností vybraného uchazeče.

 Bližší informace o pracovním místě podá Jitka Všetičková, vedoucí oddělení sociálně právní ochrany dětí, na telefonním čísle 582 329 540 nebo Zdeňka Bendová, personalistka Magistrátu města Prostějova, na telefonu 582 329 162. „Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu,“ připomíná tajemník Libor Vojtek. (red)

Poslat nový komentář