Náš názor krajský úřad zajímá. Řekněme mu ho

Náš názor krajský úřad zajímá. Řekněme mu ho
ilustrační foto
Další fotky: 
Náš názor krajský úřad zajímá. Řekněme mu ho

Jen zhruba pět minut vám zabere vyplnění dotazníku, kterým chce Krajský úřad Olomouckého kraje zjistit například to, jak jste s jeho prací spokojení, co by se mělo zlepšit nebo kterou oblast krajské správy považujete za nejdůležitější. Nemusíte nic tisknout ani posílat poštou. Stačí naskenovat QR kód uvedený u tohoto článku do telefonu a dotazník vyplnit on-line.

„Protože spokojenost partnerů Olomouckého kraje a jeho občanů je jedním z našich hlavních cílů, chceme formou připraveného dotazníku získat cennou zpětnou vazbu. Je pro nás důležitý každý názor. Výsledky dotazníků rozhodně neskončí v šuplíku, ale poslouží jako základ pro zlepšení práce krajského úřadu,“ zdůraznil Lubomír Baláš, ředitel Krajského úřadu Olomouckého kraje.

Respondenti mají k dispozici celkem devět otázek, které se zaměřují na celé spektrum činností, které krajský úřad vykonává. Podobné šetření jako mezi občany podnikne kraj také mezi starosty obcí a zástupci neziskových organizací, které ale osloví přímou formou.

„Dotazník je zcela anonymní. Vyplnění je možné provést nejpozději do 16. června. Výsledky dotazníkového šetření následně vyhodnotíme a nejpozději do listopadu zveřejníme v měsíčníku Olomouckého kraje a na webových stránkách kraje,“ dodal Luděk Niče, vedoucí odboru kanceláře hejtmana Olomouckého kraje.

Snaha krajského úřadu o zpětnou vazbu ze strany veřejnosti není samoúčelná. Úřad totiž vazby s veřejným sektorem posiluje dlouhodobě. I díky tomu vloni uspěl v soutěži o Národní cenu České republiky za společenskou odpovědnost a udržitelný rozvoj. Skončil na skvělém druhém místě a zároveň získal nejvyšší možné ocenění III. stupně za společensky odpovědnou organizaci. (Zdroj olkraj.cz)

Poslat nový komentář