S MAXXIMEM 14 % bude váš Advent silný a dokonale vyladěný

S MAXXIMEM 14 % bude váš Advent silný a dokonale vyladěný
Foto Pivovary CZ Group

Zpestřete si čekání na Vánoce silným čtrnáctistupňovým speciálem s jantarovou barvou a hustou, jemnou, smetanovou pěnou z rukou Nataši Rouskové, sládkové pivovaru ZUBR. Charakteristická, jemně doznívající hořkost tohoto speciálu je ušlechtilá, střední až vyšší intenzity a příjemně se snoubí s vyšší zaokrouhlenou plností a dobrým řízem.

Klasický způsob přípravy mladiny a použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic spolu s kvašením v otevřených kádích a až 90denním dozráváním v ležáckých tancích při nízkých teplotách jsou příčinami zrodu piva s nezaměnitelným aroma. Když jej ochutnáte, bude se chtít napít znova, a tak se pozná dobré pivo!

K dostání je od 27. listopadu na čepu ve vybraných pivnicích a restauracích především na střední Moravě. Ručně stáčené soudky i multipacky (8 x 0,5 l) budou v prodeji regionálně v maloobchodních a velkoobchodních sítích či v některých hospodách.

MAXXIM 14 % je součástí nového projektu Sládkův Tip společnosti Pivovary CZ Group, ve kterém budou zákazníkům v průběhu celého roku představována výjimečná a netradiční piva. „Cílem je zákazníkům a štamgastům zpestřit běžnou nabídku našimi pivními specialitami pod značkou Sládkův Tip. MAXXIM 14 % u nás ale není žádnou neznámou. Pivovar ZUBR s ním slaví úspěchy již delší dobu, a i proto jsme se ho do projektu Sládkův Tip rozhodli zařadit,“ říká Tomáš Pluháček, výrobně technický ředitel společnosti Pivovary CZ Group. (red)

Poslat nový komentář