Sportuj a pomáhej. Už dnes v Kolářových sadech!

Sportuj a pomáhej. Už dnes v Kolářových sadech!
Foto TRX bez hranic

Charitativní akce pod záštitou trenéra TRX bez hranic Honzy Hrádela se koná 20. srpna v době od 14 do 19 hodin na workoutovém hřišti v Kolářových sadech v Prostějově. Společně si můžete zasportovat a zároveň pomoci malé Sofince, která potřebuje zrekonstruovat pokoj v bytě po požáru.

„Je to již přes 2 měsíce, co nám požár zničil velkou část bytu. Od té doby žijeme v jedné malé místnosti. Obývák je neobyvatelný. Pro dítě s tak těžkým kombinovaným postižením, jako má moje dcera Sofinka, jsou tyto podmínky nevhodné. Nemá prostor pro trávení času např. v sedě na speciální židličce apod., jelikož se do naší malé ložnice nic nevejde,“ říká maminka. Sofinka je 4letá holčička, která se narodila jako zdravé miminko. Těhotenství i porod proběhl bez problémů. Hned druhý den se však vše změnilo a ukázalo se, že je vážně nemocná. „Moje holčička bojuje s častými epileptickými záchvaty. Strava, tekutiny a léky jsou podávány PEG sondou – hadička vedoucí přes břišní stěnu do žaludku, a k tomu všemu se pojí nepřeberné množství dalších diagnóz. Musíme se přestěhovat do jiného bytu a zároveň Sofinka potřebuje větší zdravotní polohovací postel, protože do stávajícího bytu se taková postel nevleze. Jediné, co mi v tom ale brání, jsou finance. O Sofinku pečuji 24/7, díky příspěvku na péči ji můžu mít doma. Nemám však možnost cokoliv ušetřit, z příspěvků to opravdu nejde a nejenže mi dochází energie, ale někdy i naděje na to, že budeme vést alespoň trochu normální život. Prosím, podpořte mě na této cestě v momentě, kdy to potřebujeme nejvíce,“ dodává maminka.

Přispět můžete:

1) NEPŘÍMO: částkou dle vlastního uvážení na https://www.znesnaze21.cz/…nku

2) PŘÍMO: svojí účastí na sportovní akci a aktivním se zapojením do shybování nebo angličákování 

Jeden Striktní shyb – znamená příspěvek pomocí sponzora/sponzorů ve výši 1,-Kč, jeden Angličák – znamená příspěvek pomocí sponzora/sponzorů ve výši 0,5 Kč.

„U příspěvků ať už u platby na účet projektu, nebo na fotky na sociálních sítích, uvádějte prosím hash tag #SAP22,“ děkuje Honza.  (red)

Poslat nový komentář