Soutěž Nápad na nové logo PRKNO zná svého vítěze

Soutěž Nápad na nové logo PRKNO zná svého vítěze
Vítězný návrh Terezy Havránkové
Další fotky: 
Soutěž Nápad na nové logo PRKNO zná svého vítěze
Soutěž Nápad na nové logo PRKNO zná svého vítěze
Soutěž Nápad na nové logo PRKNO zná svého vítěze

Informační centrum pro mládež (ICM) Prostějov vyhlásilo na podzim soutěž s názvem Nápad na nové logo Prostějovské koalice neziskových organizací (PRKNO). 

Nápadů do soutěže přišlo do uzávěrky, která byla 15. listopadu, celkem devatenáct. Vítězným nápadem se stal návrh od Terezy Havránkové z Čehovic. 

„Vybrat vítěze ze zaslaných nápadů nebylo jednoduché, ale hlavním kritériem, podle kterého rozhodovala porota složená ze zástupců prostějovského ICM a Prostějovské koalice neziskových organizací, byla především nápaditost a použitelnost návrhu v praxi,“ vysvětlila Kateřina Opatrná, vedoucí ICM Prostějov. 

Soutěže se zúčastnili mladí lidé ve věku od 13 do 30 let z celé České republiky. Došlé nápady si nyní, po vyhlášení výsledků, které proběhlo 30. listopadu, mohou všichni zájemci prohlédnout na webových stránkách ICM Prostějov (www.icmprostejov.cz). Autoři tří nejlepších nápadů byli oceněni formou dárkového poukazu v hodnotě 1500 Kč, 1000 Kč a 500 Kč. Autorka vítězného návrhu, Tereza Havránková, osobně převzala poukázku v ICM Prostějov během akce s názvem Den dobrovolníků, která se konala v ICM Prostějov včera,  9. prosince 2011.

Informační centrum pro mládež Prostějov působí v Prostějově už od roku 2001. Sídlí v budově Cyrilometodějského gymnázia a MŠ v Prostějově. Jeho posláním je poskytovat bezplatně informace a poradenství mladým lidem (ale i široké veřejnosti) z oblastí, jakými jsou vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU. Doplňkovými službami, které mohou návštěvníci ICM Prostějov využít, je přístup na internet, černobílý i barevný tisk a kopírování, vazba dokumentů aj.

ICM Prostějov je členem Asociace pro podporu rozvoje informačních center pro mládež v České republice a od roku 2010 je držitelem certifikátu kvality poskytovaných služeb, uděleným Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout první tři oceněné garfické návrhy. 

(red)

Poslat nový komentář