Generální manažer Jestřábů má opět obstavený majetek

Generální manažer Jestřábů má opět obstavený majetek
ilustrační foto archiv PvNovinky

Firma Olpran se sídlem v Olomouci – Chválkovicích, jejímž jednatelem je generální manažer prostějovského hokeje Jaroslav Luňák, má opět zastaveny nemovitosti. Podle středečního výpisu z katastru nemovitostí je s firmou Olpran spol.s r.o. zahájena exekuce a na nemovitosti je vydán exekuční příkaz k prodeji. Nemovitosti jsou rovněž vázány zástavním právem smluvním.

"Vedení města bylo o této záležitosti informováno, nicméně, jde o obchodní věc dvou firem, která se nijak netýká hokejového klubu," sdělila ve čtvrtek redakci mluvčí magistrátu Jana Gáborová.
Luňák měl podobné potíže už letos v květnu, kdy mu majetek obstavil finanční úřad. Tehdy uvedl, že se firma Olpran opozdila s dubnovou splátkou DPH. Firma vše zaplatila a obdržela potvrzení o bezdlužnosti. Zastupitelstvo města Prostějova přitom v té době jednalo o finanční podpoře klubu. (red)

Komentáře

Někdo píše:"... Tak nemachrujte s nějakým prostějovským hokejem" Jenom slepec si nevšimne, jak obrovský kus práce vykonává pro český ! hokej pan Tomiga a jeho mladí Jestřábi, tedy žáčci až dorostenci, vždyť tady je líheň talentů pro celou ČR. Konečně se odtrhněte od nějakých almmužen, co město do hokeje dává a dívejte se objektivně na přínosy. A to nepíši, že na zápasech ligy bývá až 2000 spokojených diváků!

Litoměřický Novák dal Litoměřicím dvě branky. To je toho... Tak nemachrujte s nějakým prostějovským hokejem. Po celé republice nás propaguje možná tak tenis, nikoliv hokej, keré se plácá u dna. Na to co hokej stojí v součtu peňěz, tak to bych jim příště dal půlku a jenom jako cílovou odměnu.

Vzkaz pro paní Mgr.Gáborovou: "Holínky nejsou hodinky, pouze č**ák a č*ran je jedno a to samé". Pletete si pojmy o bezdlužnosti a špiníte našeho manažera. Po majetku pana Dr.Luňáka Vám opravdu nic není, starejte se raději o účinnou propagaci města alespoň tak, jak to dělají naši hokejisté, nedávno hráli v Litoměřicích a propagují naše město po celé republice.

Podporu už má!

Kolo Olpran bych si v životě NEKOUPILA!! Takovou plečku!

Poslat nový komentář