Tip na výlety. Ke stromům roku

Tip na výlety. Ke stromům roku
Foto stromroku.cz

Netradiční možnost prázdninového výletování nabízejí organizátoři ankety Strom roku. K 20. narozeninám populární soutěže připravili tipy na výlety ke všem stromům, které se v minulosti staly vítězi ankety.

Navštivte během letních prázdnin alespoň 3 vítězné stromy a posbírejte po cestě ke každému z nich nejméně jeden 30litrový pytel odpadků.

Na návštěvu se těší: popovský jasan, buk u kostela v Jihlavě, šestikmenná lípa, pernštejnský tis, lípa na hradě Sádek, Stojanova lípa, lípa Jana Gurreho, kotelská lípa, Hromův dub, alej ve Skaličce, lípa z Novodvorské aleje, dub ochránce ve Višňové, opatovická borovice, tatobitská tisíciletá lípa, lípa na Lipce, kvasický ořešák, zádvorská lepa, chudobínská borovice a jabloň u Lidmanů

Vyfoťte se s ním a pošlete všechny 3 fotky spolu s tipem, kolik pytlů se během prázdninové akce celkem posbírá na stromroku@nadacepartnerstvi.cz. Vyhrát můžete pitný režim od Ondrášovky na jeden, dva nebo dokonce tři měsíce a knížku od nakladatelství Kazda.

Zúčastnit se můžete i přes Instagram, stačí nasdílet fotku s hashtagem #vyletykestromum a označit @nadacepartnerstvi a @uklidmecesko. Pokud máte na Instagramu soukromý profil, pošlete fotky s tipem e-mailem.

Více informací najdete na https://www.stromroku.cz/…ety. (ber)

Poslat nový komentář