Magistrát hledá referenta/tku na Stavební úřad

Magistrát hledá referenta/tku na Stavební úřad
ilustrační foto ber

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu určitou referent/ka stavebního úřadu na oddělení územního a stavebního řízení pro přičleněné obce Stavebního úřadu Magistrátu města Prostějova.

Kvalifikační požadavky pro výkon činnosti na obecném stavebním úřadě: a) střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví nebo b) vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví nebo c) vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru.

Výhodou je, mimo jiné, znalost agendy stavebního úřadu, orientace ve stavebních výkresech a orientace zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění – zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění. plný pracovní úvazek na dobu určitou (zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou, min. 3 roky).

Termín pro podání přihlášky je do 7. února 2024, předpokládaný nástup březen 2024, příp. dle dohody. Bližší informace o pracovním místě podá Jan Košťál, vedoucí odboru Stavební úřad, na telefonním čísle 582 329 153, Jiří Odvářka, vedoucí oddělení územního a stavebního řízení pro přičleněné obce, tel. č. 582 329 176 nebo Zdeňka Bendová, personalistka Magistrátu města Prostějova, na telefonu 582 329 162.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář