Magistrát hledá nového stavitele kuželny

Magistrát hledá nového stavitele kuželny
ilustrační foto internet

 

Prostějovský magistrát začal hledat dodavatele úprav kuželny místního náměstí T.G. Masaryka. Na kompletní revitalizaci hodlá věnovat 19 milionů korun. 

"Předmětem veřejné zakázky je kompletní revitalizace vnitřního prostoru náměstí, včetně zelených ploch - výměna a předlažba povrchu vnitřního prostoru - obou tak zvaných kuželen, revitalizace stávajících zelených ploch včetně provedení nového závlahového systému. Dále pak také provedení nových elektrorozvodů včetně kompletní rekonstrukce veřejného osvětlení," dočtete se v zadání zakázky. Tak kdopak bude tím šťastným, který vydělá a změní vzhled našeho hlavního náměstí?  Více se o stavbě dočtete na http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/en/Form/Display/510108. (red)

Komentáře

To fajn další revitalizace. Co třeba dodělat jednu revitalizaci a pak začít druhou. Co třeba dodělat park na Lidické ulici. Neříkejte mi, že vykácet pár stromů stálo 4 miliony a že to bude všechno. Mělo se pokračovat na konci března pak května. Je půlka června a bordel po kácení je tam furt a nic se neděje.

Poslat nový komentář