Servisní společnost odpady Olomouckého kraje hledá projektového manažera

Servisní společnost odpady Olomouckého kraje hledá projektového manažera
ilustrační foto ber

Projektový manažer pro oblast odpadového hospodářství v rámci Olomouckého kraje bude zajištovat komplexní činností a vedení příslušných svěřených projektů souvisejících s agendou Servisní společnosti odpady Olomouckého kraje, a.s., jejímž primárním zájmem je pro své akcionáře (města a obce v kraji) za co nejpříznivějších podmínek zajišťovat využití komunálního odpadu.

Požadavkem je, mimo jiné, VŠ vzdělání technického, ekonomického nebo právnického směru v rozsahu magisterského studijního programu, zkušenosti z práce v oblasti nakládání s odpady, nejlépe v oblasti svozu, třídění a využití komunálního odpadu a tříděných složek komunálního odpadu, znalost aktuální legislativy v oblasti odpadového hospodářství (zákon o odpadech, oběhové hospodářství, …), schopnost práce s technickou dokumentací. Předpokládaný nástup do funkce je únor 2022.

Bližší informace najdete na https://www.prostejov.eu/…tml.

Přihlášky do výběrového řízení s požadovanými doklady doručte nebo zasílejte v obálce s označením „NEOTVÍRAT – Výběrové řízení – projektový manažer pro oblast odpadového hospodářství v rámci Olomouckého kraje“ nejpozději do 15. 12. 2021 na adresu: Servisní společnost odpady Olomouckého kraje, a.s., Jeremenkova 1191/40 a, 779 00 Olomouc – Hodolany. (red)

Poslat nový komentář