Olomoucký kraj zavádí projekt Senior pasy

Olomoucký kraj zavádí projekt Senior pasy
ilustrační foto

Senioři v Olomouckém kraji mohou od čtvrtka 26. července začít využívat výhod Senior pasů. Držitelé pasu uplatní slevy v lázeňství, wellness, zdravotnictví, cestování, vzdělávání třetího věku nebo při návštěvě muzeí a galerií, nechybějí ani zvýhodněné spotřební nákupy. 

Podmínkou je věk od 55 let a bydliště na území Olomouckého kraje, který projekt podpořil částkou téměř 194 tisíc korun. Zájemci se mohou registrovat online na www.seniorpasy.cz, telefonicky na čísle 543 210 790 nebo zasláním registračního formuláře na adresu Senior pasy, Mendlovo nám. 1a, 603 00 Brno. Na základě bezplatné registrace obdrží do několika týdnů kartu velikosti klasické platební karty, která opravňuje k čerpání slev 5 – 50% u vybrané sítě 241 poskytovatelů.

„Od projektu si slibuji jasnou, konkrétní, efektivní pomoc – ulehčení a zpříjemnění života seniorů,“ nastínil náměstek hejtmana Pavel Horák. „O to lépe, že ji nabízíme bezplatně v novém projektu s velkou budoucností. Žijeme v době, kdy je každá možnost vítaná. Těší mě, že ještě před spuštěním programu už byl o kartu velký zájem,“ komentoval již téměř tisícovku evidovaných požadavků na registraci. Projekt, který koordinuje společnost Sun Drive Communications, již úspěšně funguje v Jihomoravském kraji. Více na www.seniorpasy.cz.    

(red)

Poslat nový komentář