Pomozte onkologicky nemocné Aničce. Rodičům chybí peníze na auto

Pomozte onkologicky nemocné Aničce. Rodičům chybí peníze na auto
Foto znesnaze.cz

Svět rodiny Džugových z Nezamyslic se obrátil naruby, když bylo dceři Aničce diagnostikováno onkologické onemocnění. Hospitalizovali jí ve Fakultní nemocnici v Brně, kde byla zahájena chemoterapeutická léčba a několikrát týdně do nemocnice dojíždí. Vzhledem k tomu, že Džugovi bydlí hodinu cesty od nemocnice, nebude to možné bez automobilu. Proto prosí na platformě z nesnaze21.cz o pomoc. Na ojetý vůz je potřeba 73 tisíc korun.

„Žijeme v malé obci Nezamyslice poblíž Prostějova. Jako rodiče se nestaráme jen o Aničku, máme 5 dětí. S nejmladším miminkem Damianem a 4letým Fabianem je mamka Žaneta na rodičovské dovolené. Dále máme 10letého Kevina a 15letou Nelu a již zmíněnou Aničku. Nela mi moc pomáhá s péčí o mladší sourozence. Pracoval jsem jako pomocný dělník, na podzim jsem však musel zůstat doma, abych pomohl s péčí o děti, a hlavně o nemocnou Aničku,“ říká otec Josef. Anička má ráda hudbu a tanec, zajímá se o kosmetiku a chtěla by být vizážistkou.

„Když nám lékaři po předchozích vyšetřeních v prosinci 2023 oznámili Aniččinu diagnózu, konkrétně zhoubný nádor v malé pánvi, který metastázoval do plic, byli jsme na dně. Moc jsme se těšili na její propuštění z nemocnice domů, kam patří a určitě jí tu je lépe. Prosím, přispějte nám na automobil, který pro nás bude tolik nezbytnou spojkou s nemocnicí,“ dodává a děkuje za pomoc.

Aničce můžete přispět na https://www.znesnaze21.cz/sbirka/onkologicky-nemocna-anicka-potrebuje-nasi-podporu. Z potřebných 73 tisíc korun bylo v sobotu ráno na účtu necelých 14 tisíc. (red)

Poslat nový komentář